می خواهید بدانید آیا می شود از قاضی شکایت کرد؟ یا این که قصد دارید با نحوه شکایت از قاضی آشنا شوید؟ این شغل بسیار حساس بوده و سرنوشت افراد مختلف را مشخص می کند. با این وجود، امکان بروز خطا و اشتباه در تعیین حکم این افراد نیز وجود دارد. بنابراین قانون امکان شکایت از قاضی و حکم ایشان را برای افراد مختلف فراهم کرده است. برای کسب اطلاعات بیش تر در این زمینه می توانید از سایت حقوقی و وکلای هدی دیدن فرمایید.
فهرست مطالب
Toggleعواقب شکایت از قاضی
در پاسخ به سوال آیا می شود از قاضی شکایت کرد؟ باید بگوییم که این حق برای افراد در نظر گرفته شده است. افراد می توانند برای این منظور به مراجع دادگستری کشور و بهره مندی از کمک بهترین وکیل کرج مراجعه کنند و اعتراض خود نسبت به حکم قاضی را اعلام کنند.شکایت از حکم این ایشان باید در دادگاه عالی قضات مطرح شود. فرد شاکی قبل از هر اقدامی در این زمینه باید با یک وکیل مجرب و فعال در این حوزه مشورت کند.
در غیر این صورت ممکن است به دلیل عدم آشنایی با قوانین مربوطه با مشکلات مختلفی مواجه شود. در صورتی که فرد نتواند ادعای خود در مورد شکایت از قاضی را اثبات کند، احتمال دارد که قاضی شرایط را برای ادامه روند پرونده سخت تر کند. از طرفی قاصی ممکن است اعاده حیثیت کرده و به خاطر این موضوع از شما شکایت کند.
بنابراین قبل از آن که مدارک و اسناد کافی برای اثبات ادعای خود فراهم نکرده اید، هرگز برای درخواست و ثبت این گونه شکایات اقدام نکنید. در صورتی که شکایت شما به درستی انجام شده و به اثبات برسد، طبق قانون با قاضی رفتار می شود.
- توبیخ کتبی
- کاهش حقوق تا یک سوم به مدت یک تا دوازده ماه
- کاهش یک تا دو درجه نظامی برای قاضی نظامی
- کاهش یک تا دو پایه قضایی برای قاضی غیر نظامی
- بر کناری از همه خدمات قضایی
- بر کناری از کار به مدت یک تا دوازده ماه
- و…
نحوه شکایت از قاضی
برای شکایت از قاضی باید مراحل مختلفی را انجام داده و مواردی را مد نظر قرار دهید.
- فرد باید ابتدا به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کند.
- یک شکایت به عنوان تخلف قاضی تنظیم کرده و در این مراکز به ثبت برساند.
- نام و نام خانوادگی، کد پستی، محل اقامت و شماره تلفن فرد شاکی در این دفاتر ثبت می شود.
- یک شکوائیه انتظامی تنظیم می شود که در آن باید سمت شاکی مشخص شود.
- در این شکوائیه باید نام قاضی پرونده و شماره پرونده قضایی درج شود.
- موارد تخلف قاضی باید به صورت دقیق در این شکوائیه مشخص شود.
- این موارد باید با دلیل و مدرک به طور دقیق مطرح شود.
- در این شکوائیه باید امضای شاکی و یا نماینده قانونی او درج شده باشد.
پس از اتمام این مراحل، شاکی می تواند روند پرونده و شکایت خود را در سامانه ثنا پیگیری کند. رسیدگی به این گونه پرونده ها نیازی به تشکیل جلسه رسیدگی ندارد. قاضی های با تجربه فعال در دادگاه عالی انتظامی به سرعت این پرونده را مورد بررسی قرار داده و نتیجه نهایی را اعلام می کنند.

مدارک لازم برای شکایت از قاضی
افراد برای شکایت از قاضی باید مدارکی را فراهم نموده و به مراجعه قانونی مربوطه ارجاع دهند. مهم ترین نمونه از این مدارک، عبارتند از:
- مدارک هویتی فرد شاکی مانند شناسنامه و کارت ملی
- مدارک مربوط به تخلف و اشتباه قاضی
- شماره پرونده قضایی مربوط به طرح شکایت
- تلفن و آدرس فرد شاکی
- تعیین هویت و سمت قاضی مربوطه
- پیوست مستندات موضوع شکایت مانند دادنامه، اخطاریه و …
- ابطال تمبر دادرسی بر اساس تعرفه خدمات انجام شده

وکیل برای شکایت از قاضی
همان طور که پیش تر نیز اشاره کردیم، قبل از شکایت از قاضی باید با یک وکیل مشورت کنید. ایشان به دلیل دانش و تجربه بالایی که در این زمینه دارد، می تواند شرایط را برای بهبود رونده پرونده شکایت شما فراهم کند. از طرفی ایشان کمک می کند تا از بروز مشکلات و دردسر ها در این زمینه برای شما جلوگیری شود.
شما می توانید همه روند کار را به یک قاضی بسپارید. در این شرایط، پرونده در بازه زمانی بسیار کوتاه و با حداقل چالش ها به جریان افتاده و به نتیجه مطلوب می رسد. برای این منظور می توانید از وکیل های فعال در گروه حقوقی و وکلای هدی کمک بگیرید.این وکلا بسیار خیره و با تجربه بوده و با اطلاع از قوانین روز، می توانند بهترین و سریع ترین راه را برای حل این پرونده انتخاب می کنند. اگر در کرج ساکن هستید، می توانید برای رسیدگی به این امور از خدمات موسسه هدی استفاده کنید. البته برای خدمات وکیل کیفری در کرج و وکیل شرکت در کرج نیز می توانید روی مجموعه ما حساب کنید.
برای شکایت از قاضی چه باید کرد؟
برای شکایت از قاضی پرونده خود. ابتدا حتما مسئله را با یک وکیل مجرب در میان بگذارید. اگر ایشان شکایت شما را قانونی دانست می توانید برای این کار اقدام کنید. همه مدارک لازم برای این شکایت را آماده کرده و به دفاتر قضایی مراجعه کنید. البته می توانید همه این کار ها را به وکیل خود بسپارید. پس از ثبت درخواست شکایت، می تواند ادامه روند پرونده را از طریق سامانه ثنا پیگیری کنید.
در سکواییه تنظیم شده همه اطلاعات هویتی و اسناد مربوط به تخلف قاضی درج می شود. این مدارک طبق قاضی ارشد دادسرای عالی مورد بررسی قرار گرفته و نتیجه آن اعلام می شود. دقت داشته باشید که در صورت عدم اثبات ادعای شما و رای منفی به پرونده، ممکن است با مشکلات زیادی مواجه شوید. بنابراین قبل از این کار حتما باید با یک وکیل معتبر مشورت کنید.
کلام آخر آیا می شود از قاضی شکایت کرد؟
در این مطلب به بررسی این که آیا می شود از قاضی شکایت کرد؟ پرداختیم. امکان شکایت از قاضی برای افراد فراهم شده است. البته با توجه به تبعاتی که این کار ممکن است به همراه داشته باشد، بهتر است که قبل از این کار حتما با یو وکیل مجرب و خبره فعال در این زمینه مشورت کنید. برای این منظور می توانید به مجموعه حقوقی و وکلای هدی مراجعه کرده و از خدمات ارزنده و بی نظیر آن بهره مند شوید.
سوالات متداول در مورد آیا می شود از قاضی شکایت کرد؟
- دستمزد وکیل برای پیگیری این گونه پرونده ها چقدر است؟
این هزینه ها با توجه به میزان مستندات و مدارک موجود، میزان پیچیدگی پرونده و میزان تجربه و مهارت وکیل تعیین می شود.
- آیا می توان همه امور مربوط به پرونده شکایت از قاضی را به وکیل سپرد؟
بله، بسیاری از وکلا همه اقدامات مربوط به این پرونده ها را انجام داده و پرونده را تا انتها پیگیری می کنند.
- استفاده از وکیل در این گونه پرونده ها چه مزایایی دارد؟
این وکلا کمک می کنند تا پرونده طبق قانون و از سریع ترین راه ها به جریان افتاده و به نتیجه مطلوب تری برسد.